• Посилання скопійовано

Повернений єдиннику судовий збір не включається до його доходу

ДФС у Запорізькій області зауважила, що кошти від повернення платнику єдиного податку сплаченого ним судового збору внаслідок закриття судового провадження не включаються до складу доходу такого платника

Повернений єдиннику судовий збір не включається до його доходу

ДФС у Запорізькій області у листі від 06.01.2016 р. №29/10/08-01-15-02-11 нагадує, що до складу доходу, визначеного статтею 292 ПКУ, не включаються суми коштів (аванс, передоплата), що повертаються покупцю товару (робіт, послуг) - платнику єдиного податку та/або повертаються платником єдиного податку покупцю товару (робіт, послуг), якщо таке повернення відбувається внаслідок повернення товару, розірвання договору або за листом-заявою про повернення коштів.

Враховуючи зазначене, кошти від повернення платнику єдиного податку сплаченого ним судового збору внаслідок закриття судового провадження не включаються до складу доходу такого платника.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»