• Посилання скопійовано

«Боржники» не можуть бути платниками єдиного податку

Чи може контролюючий орган анулювати реєстрацію фізичної особи — платника єдиного податку, який має податковий борг? Відповідає ДФС у Чернівецькій області

«Боржники» не можуть бути платниками єдиного податку

ДФС у Чернівецькій області нагадує, що основні випадки анулювання шляхом виключення з реєстру платників єдиного податку за рішенням контролюючого органу  та підстави для переходу на сплату інших податків і зборів визначено п. 299.10  Податкового кодексу України.

Серед яких, у  разі наявності податкового боргу на кожне перше число місяця протягом двох послідовних кварталів – в останній день другого із двох послідовних послідовних кварталів.

Джерело: ДФС у Чернівецькій області

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»