• Посилання скопійовано

ДПІ порушують права підприємців з зони АТО

Податківці направляють підприємцям, які здійснюють свою діяльність на території АТО, податкові вимоги про погашення заборгованості з податків і зборів, від яких їх звільнено законодавством. Оксана Продан просить Голову ДФС Р. Насірова врегулювати це питання

ДПІ порушують права підприємців з зони АТО

Як зазначила нардеп Оксана Продан, співробітники ДПІ у м. Краматорську ДФС у Донецькій області, Слов’янської ОДПІ ДФС у Донецькій області та ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ ДФС у Луганській області, в порушення вимог податкового законодавства, направляють податкові вимоги платникам податків, які провадять свою підприємницьку діяльність  у межах населених пунктів, на території яких здійснювалася АТО, про погашення заборгованості з податків і зборів, від яких законодавством звільнено таких підприємців.

Окрім цього, податки, які сплачуються такими підприємцями територіальними органами ДФСУ зараховуються в рахунок погашення безпідставно визначеної заборгованості.

З огляду на це, Оксана Продан звернулася до Голови ДФС Р. Насірова з проханням дослідити зазначені обставини, та, у разі виявлення у діях працівників ДФСУ порушень податкового та кримінального законодавства, вжити заходів для припинення таких порушень та притягнення винних у порушеннях осіб до відповідальності.

Читайте також: Податкові нововведення для платників із зони АТО

Усі новини на тему>> 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Сайт Оксани Продан

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»