• Посилання скопійовано

Президент не підтримує законопроект щодо скасування III групи спрощеної системи оподаткування

Петро Порошенко на зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу наголосив, що не підтримує законопроект № 8089 щодо скасування третьої групи для платників податків за спрощеною системою, запропонований окремими депутатами

Президент не підтримує законопроект щодо скасування III групи спрощеної системи оподаткування

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

«Я не підтримую його. Упевнений в тому, що на сьогоднішній день сучасні технології дозволяють нам прорахувати операції суб'єктів господарювання без дорогої покупки РРО (реєстратора розрахункових операцій - ред.). Можна використовувати смартфони, захищені програми, можна фіскалізований фінансові потоки і захистити бізнес», - підкреслив Глава держави.

Петро Порошенко висловив упевненість, що спільними зусиллями вдасться підвищити інвестиційний клімат в державі, поліпшити позиції України в рейтингу Doing business і забезпечити економічне зростання.

Нагадаємо, що 1 березня 2018 року у Верховній Раді зареєстровано проект Закону №8089 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів щодо зменшення ставки податку на додану вартість, реформування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності та підвищення прозорості розрахункових операцій з урахуванням європейської практики". Його авторами є нардепи А. Шинькович та Г. Чекіта. Детальнішне про запропоновані зміни читайте тут>>

Джерело: Прес-служба Президента України

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»