• Посилання скопійовано

Відмовитися від «спрощенки» можна до 20 вересня включно

Щоб відмовитися від спрощеної системи оподаткування з ІV кварталу 2018 року, необхідно до 20 вересня 2018 року включно подати заяву

Відмовитися від «спрощенки» можна до 20 вересня включно

ДФС у Тернопільській області нагадує, що відповідно до пп. 298.2.2 ПКУ платники ЄП можуть самостійно відмовитися від спрощеної системи оподаткування у зв’язку з переходом на сплату інших податків і зборів, визначених ПКУ, з першого числа місяця, наступного за податковим (звітним) кварталом, у якому подано заяву щодо відмови від спрощеної системи оподаткування у зв’язку з переходом на сплату інших податків і зборів.

Заява про відмову від спрощеної системи оподаткування підприємцями-платниками ЄП подається до територіального органу ДФС за місцем податкової адреси платника податків – фізичної особи не пізніше ніж за 10 к. д. до початку нового календарного кварталу (року).

Отож, щоб відмовитися від спрощеної системи оподаткування з ІV кварталу 2018 року, необхідно до 20 вересня 2018 року включно подати заяву.

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»