• Посилання скопійовано

В Е-кабінеті розмішено сервіс «Реєстр платників єдиного податку»

У відкритій та приватній частинах Е-кабінету платники податків мають доступ, зокрема, до сервісу «Реєстр платників єдиного податку»

В Е-кабінеті розмішено сервіс «Реєстр платників єдиного податку»

ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що у відкритій та приватній частинах Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДФС, платники податків мають доступ, зокрема до сервісу «Реєстр платників єдиного податку».

Нагадуємо, що робота у приватній частині здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), що сертифікований у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Для перевірки даних, зокрема, про дату (період) обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платником податків або дату виключення з реєстру платників єдиного податку достатньо здійснити пошук за податковим номером (серією (за наявності) та номером паспорта) або найменуванням/ПІБ платника податків.

***

Читайте також: В Е-кабінеті міститься інформація про всі відкриті рахунки ФОПів та «незалежників»

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»