• Посилання скопійовано

Спецгрупа ЄП на час війни: вебінар від ДПС

Йшлося про порядок переходу на спецгрупу ЄП та припинення перебування на ній. Зокрема, яку форму заяви слід подавати, строк та порядок її подання

Спецгрупа ЄП на час війни: вебінар від ДПС

«2% – ий єдиний податок: чи справді все так просто?» – такою темою завершився цикл вебінарів для платників податків, який організували ДПС та Рада бізнес-омбудсмена.

Представники ДПС Олена Дзісь, Алла Кононова, Олексій Задорожний та Галина Жук під час шостого вебінару розповіли про нову модель спрощеної системи з особливостями оподаткування, основні її відмінності від звичайної спрощеної системи.

Також мова йшла про порядок переходу на «спрощенку» та припинення перебування на ній, зокрема, яка форма заяви, строк та порядок її подання, застосування спрощеної системи та податку на додану вартість, податку на прибуток.

Детальні розʼяснення з цих питань дивіться у відео.

Під час вебінару представники ДПС надали відповіді на найпоширеніші запитання платників щодо застосування 2%-ого єдиного податку.

Практика проведення вебінарів засвідчила зацікавленість платників податків до такого формату взаємодії з податковою службою, адже він дозволяє отримати детальні розʼяснення з питань оподаткування та відповіді на актуальні питання.

ДПС і надалі підтримуватиме проведення подібних комунікаційних майданчиків для спілкування з платниками податків.

***

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»