• Посилання скопійовано

Єдинники не платять аванси з податку на прибуток

Суб'єкт спрощеної системи оподаткування (шоста група) не сплачує авансові внески з податку на прибуток, а подає щоквартальну декларацію платника єдиного податку та сплачує 7 % від отриманого прибутку за звітний період

Єдинники не платять аванси з податку на прибуток

ГНСУ в г. Киеве отметила, что предприятие, которое по результатам деятельности 2012 года должно уплачивать в 2013 году авансовые взносы по налогу на прибыль, но с 01.01.2013 г. перешло на единый налог (шестая группа), не уплачивает авансовые взносы по налогу на прибыль, а подает ежеквартальную декларацию по единому налогу и уплачивает 7 % от полученной прибыли за отчетный период (письмо от 25.07.2013 г. № 2179/10/06-011).

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Спрощена система/Юрособи на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Юрособи на єдиному податку»