• Посилання скопійовано

Є питання з єдиного податку? Задайте їх податківцям 4 жовтня!

Сьогодні, 4 жовтня, з 14.00 до 16.00 ДФС у редакції «Вісника» проведе «гарячу» телефонну лінію на тему «Спрощена система оподаткування для юридичних осіб»

Є питання з єдиного податку? Задайте їх податківцям 4 жовтня!

4 жовтня 2018 р. з 14.00 до 16.00  ДФС у редакції «Вісника» проведе «гарячу» телефонну лінію на тему «Спрощена система оподаткування для юридичних осіб».

На запитання платників відповідатиме Вікторія Попова, заступник начальника відділу методологічного супроводження адміністрування ресурсних, рентних платежів та місцевих податків Управління методологічного супроводження адміністрування податків Департаменту податків і зборів з юридичних осіб ДФСУ.

Свої запитання ви можете поставити за номером «гарячої» телефонної лінії — (044) 501-06-42 або залишити на сайті за посиланням>>

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Спрощена система/Юрособи на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Юрособи на єдиному податку»