• Посилання скопійовано

Сільгоспвиробники у разі самостійної відмови від спецгрупи ЄП мають право повернутися на 4 групу

Сільськогосподарські товаровиробники, які у 2022 році набули/підтвердили статус платника єдиного податку 4 групи, не обмежені у праві повернутися у поточному році на сплату єдиного податку четвертої групи. Але ця норма діятиме з 1 грудня

Сільгоспвиробники у разі самостійної відмови від спецгрупи ЄП мають право повернутися на 4 групу

Податкова служба на своєму офіційному телеграм-каналі доводить до уваги платників податків, які застосовують спрощену систему з особливостями оподаткування, що Законом України від 03.11.2022 р. №2719-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів щодо приватизації державного і комунального майна, яке перебуває у податковій заставі, та забезпечення адміністрування погашення податкового боргу» внесено зміни, зокрема, до пп. 9.9 п. 9 підрозділу 8 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ.

Сільськогосподарські товаровиробники, які у 2022 році набули/підтвердили статус платника єдиного податку четвертої групи, не обмежені в праві повернутися у поточному році (починаючи з 01 грудня 2022 року) на сплату єдиного податку четвертої групи.

Рубрика: Спрощена система/Юрособи на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Юрособи на єдиному податку»