• Посилання скопійовано

Фізособи-іноземці при застосуванні спрощеної системи повинні керуватись Законом №4014-VI (щодо змін до ПКУ про спрощену систему оподаткування)

Лист ДПСУ від 11.01.2012 р. №718/7/171217 «Щодо застосування спрощеної системи оподаткування обліку та звітності фізичними особами ? іноземцями»

ДПСУ зазначає, що фізособи, які зареєстровані суб’єктами господарської діяльності, можуть обрати спрощену систему оподаткування, якщо вони відповідають сукупності критеріїв, передбачених Законом від 04.11.2011 р. №4014-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності».

ДПСУ пропонує у разі виникнення питань щодо застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності фізособами — суб’єктами господарської діяльності, зокрема іноземними громадянами, керуватися прямою нормою законодавства.

 

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»