• Посилання скопійовано

Як замінити КВЕДи на нові в Свідоцтві платника ЄП?

Підприємець поміняв КВЕД на новий. У Свідоцтві про єдиний податок вказаний старий КВЕД. Як зробити виправлення в Свідоцтві про єдиний податок?

Як замінити КВЕДи на нові в Свідоцтві платника ЄП?

ДПІ у Черкаському районі повідомляє, що відповідно п.п. 299.12. ПКУ до раніше виданого свідоцтва платника єдиного податку в день подання платником єдиного податку заяви органом ДПС вносяться зміни щодо:

1) найменування суб'єкта господарювання (для юридичної особи) або прізвища, імені, по батькові фізичної особи - підприємця, або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання в установленому порядку відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);

2) податкової адреси суб'єкта господарювання;

3) місця провадження господарської діяльності;

4) видів господарської діяльності.

За бажанням платника єдиного податку раніше видане свідоцтво може бути замінено у разі наявності у такого платника податку обставин, щодо внесення змін до свідоцтва, та отримано нове свідоцтво у порядку, визначеному кодесом.

Від себе додамо, що для заміни даних вказаних у Свідоцтві заповнюємо ту ж форму Заяви, що і для переходу на спрощену систему (завантажити форму >>).

Зауважимо, що види господарської діяльності обрані фізичною особою - підприємцем відображаються тільки в Свідоцтвах першої та другої груп спрощенців.

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»