• Посилання скопійовано

Розроблено нові Книги обліку для платників єдиного податку

Міндоходів оприлюднило проект наказу «Про затвердження форм книги обліку доходів і книги обліку доходів і витрат та порядків їх ведення»

Розроблено нові Книги обліку для платників єдиного податку

Міністерство доходів і зборів України розробило та оприлюднило проект наказу, яким пропонується затвердити нові форми:

 - Книги обліку доходів і витрат (для платників єдиного податку третьої і п’ятої груп, які є платниками ПДВ) та Порядку її ведення;

Книги обліку доходів (для платників єдиного податку першої і другої груп та платників єдиного податку третьої і п’ятої груп, які не є платниками ПДВ) та Порядку її ведення.

Для спрощення порядку ведення підприємцями Книг обліку передбачено можливість їх ведення в електронному вигляді. 

У разі прийняття цього наказу втратить чинність наказ Мінфіну від 15.12.2011р. № 1637 „Про затвердження форм книги обліку доходів і книги обліку доходів і витрат та порядків їх ведення”.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»