• Посилання скопійовано

Єдинник другої групи може розміщувати в своєму готелі іноземців

ПКУ не встановлені обмеження щодо можливості платника єдиного податку - фізособи на 2 групі, надавати послуги з проживання в готелі іноземцям, які проживають в Україні нетривалий час

Єдинник другої групи може розміщувати в своєму готелі іноземців

Миндоходов отметило, что НКУ не установлены ограничения относительно возможности плательщика единого налога - физического лица, находящегося на 2 группе, предоставлять услуги по проживанию в гостинице иностранцам, проживающим в Украине непродолжительное время.

Также налоговики напомнили, что если первичный документ оформляют за пределами населенного пункта, в качестве места, в котором осуществлена хозяйственная операция, следует указать соответствующую административно-территориальную единицу.

В случае оформления первичным документом хозяйственной операции, осуществленной за пределами Украины, также указывается название страны.

Отсутствие такого реквизита имеет следствием утрату документом статуса первичного (письмо от 14.01.2014 г. № 464/5/99-99-19-01-01-10).

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»