• Посилання скопійовано

Заяву про перехід на іншу групу єдиного податку слід подати до 14 березня

Платник єдиного податку може самостійно перейти на іншу групу, подавши заяву до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 к.д. до початку наступного кварталу

Заяву про перехід на іншу групу єдиного податку слід подати до 14 березня

ДПІ у Голосіївському районі нагадує, що згідно з пп. 298.1.5 п. 298.1 ст. 298 ПКУ за умови дотримання платником єдиного податку вимог, встановлених Кодексом для обраної ним групи, такий платник може самостійно перейти на сплату єдиного податку, встановленого для інших груп платників єдиного податку, шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного кварталу. 

При цьому у платника єдиного податку ІІІ - VІ груп, який є платником податку на додану вартість, анулюється реєстрація платника податку на додану вартість у порядку, встановленому Кодексом, у разі обрання ним І або ІІ групи чи ставки єдиного податку, встановленої для ІІІ - VІ груп, яка включає податок на додану вартість до складу єдиного податку.

Джерело: ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»