• Посилання скопійовано

Підприємці з зони АТО можуть відмовитись від спрощеної системи до 18 липня

Для підприємців Донецької та Луганської областей продовжено термін подання заяви про анулювання реєстрації платником єдиного податку з III кварталу 2014 року до 18 липня 2014 року включно

Підприємці з зони АТО можуть відмовитись від спрощеної системи до 18 липня

Керівники ГУ Міндоходів у Донецькій (Наказ від 15.07.2014 р. №217) та Луганській областях (розпорядження від 16.07.2014 р. №210-р) розпорядилися у зв’язку з дією обставин непереборної сили відповідно п. 102.6 ст. 102 Податкового кодексу України перенести граничний термін подання заяви про анулювання реєстрації платником єдиного податку з III кварталу 2014 року на 18.07.2014.

Платники зазначених областей мають змогу подати такі заяви до органів доходів і зборів за своїм місцезнаходженням або до тих, на які у зв’язку з проведенням антитерористичної операції тимчасово змінено місце обслуговування платників.

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»