• Посилання скопійовано

Нюанси подання та заповнення декларації підприємця-"єдинника" з позначкою "Довідково"

Які встановлені строки подання декларації платника єдиного податку – ФОП з позначкою «Довідково» та яким чином заповнюється поле «місяць» поля 02 такої декларації? Роз'яснює ДФС

Нюанси подання та заповнення декларації підприємця-"єдинника" з позначкою "Довідково"

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 107.08) зазначила, що для отримання фізичною особою – підприємцем – платником єдиного податку довідки про доходи за інший, ніж квартальний (річний) податковий (звітний) період, нею подається декларація з позначкою «Довідково» та у полі «місяць» поля 02 декларації зазначається номер календарного місяця, за який подається декларація з позначкою «Довідково».

Для фізичних осіб – підприємців – платників єдиного податку, які бажають отримати довідку про доходи за інший, ніж квартальний (річний) податковий (звітний) період, ПКУ не визначено термін подання декларації з типом «Довідково».

Отже, рішення щодо термінів подання декларації з типом «Довідково» приймається фізичною особою – підприємцем – платником єдиного податку самостійно.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»