• Посилання скопійовано

Єдиний податок-2017: відеоогляд від податківців

Відповіді на запитання підприємців–платників єдиного податку – у черговому відеоогляді від ДФС у Черкаській області

ДФС у Черкаській області на черговому вебінарі розповіла про сплату податків та подання податкової звітності підприємцями – "спрощенцями" 1-3 груп, застосування РРО, розглянула окремі питання обліку і відповідальності ФОП – платників єдиного податку.

Крім того, податківці нагадали про найближчі «гарячі дати» для підприємців:

  • 17 лютого – граничний термін сплати ФОП визначених у деклараціях податкових зобов’язань з ПДФО та військового збору, задекларованої суми єдиного податку за IV квартал 2016 року для підприємців – платників єдиного податку 3 групи та задекларованої суми ПДВ для платників, у яких базовий податковий період дорівнює календарному кварталу;
  • 20 лютого – граничний термін сплати єдиного податку ФОП – платниками 1 та 2 груп та подання декларації з ПДВ за січень "спрощенцями", у яких податковий період дорівнює календарному місяцю;
  • 1 березня є граничним терміном подання Декларації платника єдиного податку для підприємців – платників єдиного податку першої та другої груп. 

Презентація, тези, відповіді на запитання, приклади розрахунку податків із заробітної плати і таблички змін – 2017>> 

Додаткові запитання можна ставити у коментарях до відео або за адресою проекту help_payer@ukr.net

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»