• Посилання скопійовано

«Єдинники» мають право на відпустку - ДФСУ

Податківці нагадують, що фізособи-підприємці – платники єдиного податку 1 і 2 груп, які не використовують працю найманих працівників, звільняються від сплати єдиного податку один раз на рік на час відпустки протягом одного календарного місяця

«Єдинники» мають право на відпустку - ДФСУ

ДФС у Чернівецькій області звертає увагу, що платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки, а також за період хвороби, підтвердженої копією листка (листків) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів (п. 295.5 ПКУ).

Інформація про період щорічної відпустки і терміни тимчасової втрати працездатності з обов'язковим доданням копії листка непрацездатності подається за заявою у довільній формі (пп. 298.3.2 ПКУ), яку необхідно надати до центрів обслуговування платників.

Адреси ЦОПів розміщено на офіційному порталі за посиланням>>> 

Джерело: ДФС у Чернівецькій області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»