• Посилання скопійовано

В який момент стають доступними для пошуку фіскальні чеки?

Чеки, видані ПРРО в режимі онлайн, доступні для пошуку відразу після реєстрації їх на фіскальному сервері, тобто одразу після завершення розрахунку між покупцем і продавцем

В який момент стають доступними для пошуку фіскальні чеки?

У Сватівській ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області податківці надали відповідь на актуальні питання застосування ПРРО:

 

Що робити якщо при завантаженні ПРРО на Windows, приходить помилка «Обраний каталог не містить секретних ключів та/або відсутні чинні сертифікати, або вказаний пароль неправильний»?

Якщо при завантаженні програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) на Windows приходить помилка «Обраний каталог не містить секретних ключів та/або відсутні чинні сертифікати, або вказаний пароль неправильний», то це свідчить про те, що в обраному каталозі відсутні секретний ключ або сертифікат кваліфікованого електронного підпису або касиром вказано невірний пароль. Суб’єкту господарювання необхідно переконатись, що в обраному каталозі знаходяться тільки: файл ключа, файл сертифіката. Обраний каталог не повинен містити інших файлів, ключів, сертифікатів.

З метою запобігання виникнення помилок при завантаженні ПРРО суб’єкту господарювання слід правильно вводити пароль від вказаного ключа.

 

Яким чином покупець зможе перевірити розрахунковий документ (чек), виданий ПРРО, що працює в режимі в офлайн?

У розрахунковому документі (чеку) має обов’язково бути наявна позначка про проведення розрахункової операції в режимі офлайн.

Пошук чеків, виданих ПРРО, можна здійснити за посиланням.

Інформація про фіскальні номери, які увійшли до діапазону для використання ПРРО, що працює у режимі офлайн, буде оприлюднена в Електронному кабінеті із зазначенням даних про фіскальний номер ПРРО та про суб’єкта господарювання, для ПРРО якого зарезервовано фіскальні номери.

При цьому чеки, видані ПРРО в режимі онлайн, доступні для пошуку відразу після реєстрації їх на фіскальному сервері, тобто одразу після завершення розрахунку між покупцем і продавцем. Чеки, видані ПРРО в режимі офлайн, доступні для перегляду після того як вони будуть передані ПРРО до Системи обліку даних реєстраторів розрахункових операцій.

***

Джерело: ДПС у Луганській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»