• Посилання скопійовано

Скільки коштує перевезти автомобіль залізницею

Львівська залізниця запровадила спеціальні вагони для перевезення автомобілів. Торік у період новорічних свят цією послугою скористалися понад 250 автовласників

Спеціальні вагони для перевезення автомобілів, що їх Львівська залізниця запровадила на період новорічних свят, минулого сезону мали попит в українців. Про це начальник Львівської залізниці, депутат Львівської обласної ради Богдан Піх заявив в інтерв’ю «Західній інформаційній корпорації».

Він зазначив, що з грудня 2010 до березня 2011 р. у складі поїздів Київ-Ворохта і Донецьк-Дніпропетровськ-Ворохта курсували автомобілевози. «Усього за цей період було перевезено туди і назад 271 автомобіль на суму 303765 грн. Середня вартість перевезення залежала від ваги автомобіля та відстані перевезення», — сказав він.

Так, наприклад, вартість перевезення автомобіля вагою близько 2 т у напрямку Дніпропетровськ-Ворохта сягала майже 1600 грн.

Перевезення автомобіля вагою близько 2 т у напрямку Київ-Івано-Франківськ-Ворохта коштувало близько 1100 грн.

Вартість перевезення автомобіля вагою близько 2 т у напрямку Донецьк-Ворохта становила близько 1800 грн.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»