• Посилання скопійовано

Під час Євро-2012 між Україною та Польщею запустять 17 додаткових поїздів

Між Україною та Польщею під час фінальної частини чемпіонату Європи з футболу цього року щодня курсуватимуть до 17 поїздів

Під час Євро-2012 між Україною та Польщею запустять 17 додаткових поїздів. Вони перевозитимуть близько 9 тисяч пасажирів, повідомив директор Польських залізничних комунікацій Януш Малиновський.

Чемпіонат Європи з футболу 2012 року (офіційна назва — UEFA EURO 2012™ Poland-Ukraine; зазвичай називають «Євро-2012») стане 14-м чемпіонатом Європи з футболу, футбольним турніром для європейських країн, що проводиться раз на чотири роки під егідою УЄФА. Турнір проводитиметься спільно Україною та Польщею, розпочнеться 8 червня 2012 року і завершиться 1 липня 2012-го. Це буде третій турнір в історії європейської національної футбольної першості, господарями якого є дві країни. Першим став чемпіонат Європи 2000 року, проведений у Бельгії та Нідерландах, другим — чемпіонат Європи 2008 року, проведений в Австрії та Швейцарії.

UEFA EURO 2012 — останній чемпіонат Європи, у фінальному раунді якого візьмуть участь 16 команд. Починаючи з UEFA EURO 2016, їх кількість буде збільшено до 24.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»