• Посилання скопійовано

Укрзалізниця зняла обмеження на виїзд зерновозів

Державна адміністрація залізничного транспорту пішла назустріч вітчизняним маслоекстракційним підприємствам.

Укрзалізниця зняла обмеження на виїзд зерновозів, що перевозять різні види продукції (макуха, шрот) за межі України. Таке рішення було прийнято на початку поточного тижня внаслідок нормалізації ситуації зі спеціальним рухомим складом і з огляду на можливі збитки вітчизняних маслоекстракційних підприємств. Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Зі свого боку, для підвищення ефективності роботи з перевезення вантажів Укрзалізниця закликає вантажовласників заздалегідь планувати перевезення, надавати плани залізницям, не затримувати рухомий склад під вантажними операціями понаднормово. У разі виконання всіх цих вимог залізничникам вдасться задовольнити потреби економіки та перевезти всі вантажі, що заявляються до перевезення.

Нагадаємо, з початку лютого поточного року Укрзалізниця змушена була запровадити тимчасове обмеження на подання зерновозів для перевезення незернових вантажів за межі України у зв’язку з першочерговим завданням щодо забезпечення перевезення внаслідок затримки тисячі спеціальних вагонів за межами України.

Всього інвентарний парк вагонів-зерновозів Укрзалізниці становить 11579 одиниць і перевозить зернові вантажі та іншу продукцію.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»