• Посилання скопійовано

Затверджено технічний регламент обслуговування та ремонту авто

КМУ затвердив Технічний регламент з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів

Затверджено технічний регламент обслуговування та ремонту авто

Дія Технічного регламенту поширюється на:

1) виконавців, що надають послуги з технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів, їх складових частин (систем) згідно з кодами 45.2 і 45.40.5 (крім коду 45.20.3) у секції G, а також згідно з кодами 22.11.20-30.00, 22.11.20-50.00, 22.11.99-00.00 в розділі 22 секції C Державного класифікатора продукції та послуг ДК 016:2010;

2) центральні органи виконавчої влади, на які покладені функції з технічного регулювання у сфері технічного обслуговування і ремонту колісних транспортних засобів.

Виконавцем технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів є суб'єкт господарювання, який відповідає таким вимогам:

- має власні або орендовані засоби технічного обслуговування і ремонту, що відповідають установленим законодавством вимогам;

- роботи з технічного обслуговування і ремонту здійснює персонал необхідного рівня професійної кваліфікації відповідно до видів цих робіт;

- має виробничі споруди, засоби технічного обслуговування і ремонту, що відповідають встановленим законодавством вимогам.

Інформаційне забезпечення виробник обов'язково надає авторизованому виконавцеві, неавторизованому виконавцеві на його запит або іншим заінтересованим особам на їх вимогу.

Виробник розміщує інформаційне забезпечення на власному веб-сайті з використанням стандартного формату міжнародної організації з питань структурованої інформації (OASIS).

Веб-сайт виробника повинен містити повну інформацію про порядок і умови отримання інформаційного забезпечення.

Якщо певна інформація із складу інформаційного забезпечення виробника є об'єктом права інтелектуальної власності або ноу-хау, виробник може у письмовій формі обґрунтовано відмовити в доступі до неї (Поставнова КМУ від 03.07.2013 р. №643). 

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»