• Посилання скопійовано

Розмір страхової виплати при ДТП підвищено до 50 000 грн

Сьогодні, 12 лютого, набрало чинності розпорядження Держфінпослуг №3471, яким з 1 лютого підвищено максимальний розмір страхової виплати за шкоду, заподіяну майну потерпілих, у разі оформлення документів про ДТП

Розмір страхової виплати при ДТП підвищено до 50 000 грн

Держфінпослуг розпорядженням від 29.12.2015 р. №3471 унесла зміни до Розпорядження №698 «Про затвердження максимальних розмірів страхової виплати за шкоду, заподіяну майну потерпілих, у разі оформлення документів про дорожньо-транспортну пригоду без участі уповноважених на те працівників Державтоінспекції МВС України».

Відповідно до змін, з 1 лютого 2016 року максимальний розмір страхової виплати за шкоду, заподіяну майну потерпілих, у разі оформлення документів про ДТП без участі уповноважених на те працівників поліції підвищено до 50000 грн (до 01.02.2016 р. — 25000 грн).

 Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Опубліковане в "Офіційному віснику України" № 10 (12.02.2016). 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»