• Посилання скопійовано

У МВС взялися за нелегальні медичні довідки для водіїв

Довідку для отримання водійського посвідчення можна придбати за помірну вартість навіть не приходячи до установи, де проводять медичні огляди. І сьогодні ринок нелегальних медичних довідок перенасичений пропозиціями

У МВС взялися за нелегальні медичні довідки для водіїв

Про це говорили під час засідання круглого столу 5 вересня, ініційованого Громадською радою при МВС України, передає видання «Закон і Бізнес».

У заході взяли участь представники Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції, Головного сервісного Центру МВС, Міністерства охорони здоров’я України, Державної служби безпеки на транспорті, представники громадської ради при МОЗ, а також представники фахових громадських організацій та медичних комісій.

Одним із інструментів вирішення проблеми, на думку голова Громадської ради при МВС Володимира Мартиненка, є функціонування єдиного реєстру медичних довідок, доступ до якого матиме дозвільна служба Нацполіції, сервісні центри МВС, Державна служба безпеки на транспорті. За спільним наказом МОЗ і МВС він має бути, але наразі такого не існує.

Для реалізації цієї ініціативи було створено робочу групу, яка розпочне роботу наступного тижня.

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»