• Посилання скопійовано

Екологічну норму «ЄВРО-6» для ввезення транспортних засобів перенесено на два роки

14.07.2017 р. набрав чинності Закон, яким внесено зміни до Закону «Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів» щодо посилення адаптаційної спроможності та поетапного запровадження в Україні міжнародних екологічних вимог до транспортних засобів

Екологічну норму «ЄВРО-6» для ввезення транспортних засобів перенесено на два роки

Законом України від 08.06.2017 р. № 2098-VIII  передбачено, що пропуск на митну територію України з метою вільного обігу та першу державну реєстрацію в Україні транспортних засобів за кодами товарних позицій 8701 20, 8702, 8703, 8704, 8705 згідно з УКТ ЗЕД як вироблених в Україні, так і ввезених на митну територію України, нових і таких, що були в користуванні, здійснюють за умови їх відповідності екологічним нормам не нижче рівня «ЄВРО-6» — з 01.01.2020 р.

Винятком є транспорті засоби, вироблені в Україні або ввезені на митну територію України до 31.12.2019 р. включно.

 

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»