• Посилання скопійовано

МВС затвердила нові правила перевезення небезпечних вантажів

Крім того, затверджено порядки видачі та оформлення свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів та погодження та оформлення маршруту руху ТЗ під час їх дорожнього перевезення

МВС затвердила нові правила перевезення небезпечних вантажів

Міністерство внутрішніх справ наказом від 04.08.2018 р. №656 (зареєстрований в Мін'юсті від 11.09.2018 р. за №1041/32493) затвердило:

  1. Правила дорожнього перевезення небезпечних вантажів;
  2. Порядок видачі та оформлення свідоцтв про допущення транспортних засобів до перевезення визначених небезпечних вантажів;
  3. Порядок погодження та оформлення маршруту руху транспортного засобу під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів.

Вимоги цих Правил та Порядків є обов'язковими для суб'єктів господарювання незалежно від форм власності та фізичних осіб, які є учасниками дорожнього перевезення небезпечних вантажів.

Водночас визнано таким, що втратив чинність, наказ МВС від 26.07.2004 р. №822 "Про затвердження Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів".

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Станом на 28.09.2018 р. не опублікований.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»