• Посилання скопійовано

Для автотранспортної галузі оновлять Довідник кваліфікаційних характеристик професій

Мінінфраструктури підготувало проект третьої редакції Випуску 69 «Автомобільний транспорт» Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників

Для автотранспортної галузі оновлять Довідник кваліфікаційних характеристик професій

На сайті СПО профспілок опубліковано для обговорення проект наказу Мінінфраструктури "Про затвердження Змін до Випуску 69 "Автомобільний транспорт" Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників" (завантажити).

До третьої редакції Випуску 69 "Автомобільний транспорт" Довідника увійшли кваліфікаційні характеристики професій керівників, професіоналів, фахівців, технічних службовців, робітників, зокрема професій, що зайняті у сфері надання послуг автомобільного транспорту та технічного сервісу колісних транспортних засобів.

Кваліфікаційні характеристики професій працівників обов’язкові для встановлення кваліфікаційних розрядів (категорій) та під час тарифікації робіт підприємствами та установами усіх галузей економіки, в яких виконують зазначені у цьому Випуску види робіт, використовують працівників визначених професій.

Пропозиції та зауваження до проекту змін можна надсилати до 27.03.2019 р. на електронну адресу vasilenko@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»