• Посилання скопійовано

Кабмін заборонив штрафувати власників «євроблях»

За словами Гончарука, Уряд дав розпорядження органам поліції не застосовувати штрафні санкції щодо власників автомобілів з іноземною реєстрацією до 2020 року

Кабмін заборонив штрафувати власників «євроблях»

Кабінет міністрів дав розпорядження органам поліції не застосовувати штрафні санкції щодо власників автомобілів з іноземною реєстрацією до 2020 року. Про це на брифінгу розповів Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, передає кореспондент РБК-Україна.

Відзначимо, 12 вересня депутати відклали введення штрафів ще на 3 місяці.

«Ми повинні вирішити проблеми з власниками "євроблях". Наш міністр транспорту знаходиться в постійній комунікації з активістами. Ми сьогодні прийняли рішення, що до того, як не знайдемо адекватний вихід з цієї ситуації, ми просто не будемо застосовувати штрафи... Даємо розпорядження органам поліції не застосовувати штрафні санкції, щоб не було зайвих конфліктів», – сказав Гончарук.

Нагадаємо, в Україні планують спростити порядок розмитнення транспортних засобів з іноземною реєстрацією. Планується ввести максимально простий принцип розмитнення авто зі ставкою в один-три долари за один кубічний сантиметр.

Нагадаємо також, що 12 вересня Верховна рада України відклала введення штрафів за нерозмитнені автомобілі на іноземній реєстрації, так звані «євробляхи», ще на 3 місяці.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»