• Посилання скопійовано

Нацполіція з 1 лютого спростить процедуру розгляду справ по ДТП

Всі аварії без постраждалих передаватимуть на розгляд патрульної поліції

Нацполіція з 1 лютого спростить процедуру розгляду справ по ДТП

Національна поліція з 1 лютого спростить процедуру розгляду справ по дорожньо-транспортним пригодам. Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко під час підсумкової наради відомства, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, все аварії без постраждалих будуть передавати на розгляд патрульної поліції.

«Ми позбавляємося від бюрократичних перешкод і спрощуємо процедуру розгляду матеріалів по ДТП. Починаючи з 1 лютого в місті Києві всі повідомлення про ДТП без постраждалих будуть передаватися безпосередньо в управління патрульної поліції для реєстрації та організації реагування», – заявив Клименко.

Нагадаємо, раніше Кабмін збільшив штрафи за помилковий виклик поліції та «швидкої допомоги». Максимальна сума штрафу складе 10200 гривень.

Також нагадаємо, що в українському МВС збираються розглянути питання про підвищення штрафів за окремі порушення Правил дорожнього руху. Зазначалося, що покарання за перевищення швидкості може вирости з 510 грн до 3400 грн.

Крім цього, в питанні штрафів власників «евроблях» в українському уряді досягли компромісу, за умовами якого штрафи відкладаються до ухвалення закону про доступне розмитнення.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»