• Посилання скопійовано

Громадський транспорт поки продовжить перевозити пасажирів за спецквитками, - Кличко

У Києві з 12 травня збільшено кількість маршрутів наземного громадського транспорту. Так, запустили додаткові маршрути з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий та Корчувате

Громадський транспорт поки продовжить перевозити пасажирів за спецквитками, - Кличко

Громадський транспорт поки продовжить перевозити пасажирів за спецквитками. Знімати обмеження на роботу громадського транспорту поки зарано. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Ще раз підкреслю: все залежатиме вiд епiдемiологiчноï cитуацiï у мiстi. Як ми бачимо, вірус поки не відступає. І останніми днями маємо не оптимістичну динаміку захворювання. Тільки в неділю – 66 підтверджених випадків, сьогодні – 59. Тому розслаблятися зарано. І зарано знімати обмеження на роботу громадського транспорту. Він поки продовжить перевозити пасажирів за спецквитками. До 22 травня точно», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що з 12 травня місто збільшило кількість маршрутів наземного громадського транспорту. Так, запустили додаткові маршрути з житлових масивів ДВРЗ, Троєщина, Лісовий та Корчувате.

У режимi спецрейсiв курсуватимуть деякі автобусні маршрути. З їх розкладом можна ознайомитися на сайті КМДА. Проїзд у транспорті поки можливий тільки за наявності спецквитка та засобів індивідуального захисту.

Віталій Кличко нагадав, що на маршрути щодня виходить до 300 одиниць автобусів, тролейбусів i трамваїв «Київпастрансу». Весь рухомий склад обов’язково дезінфікують – як перед виïздом на лiнiю, так i впродовж дня.

Рішення щодо відкриття метро ухвалюватиме Кабінет Міністрів, який, власне, його і закрив.

«Я ще раз закликаю всіх відповідально ставитися до свого здоров’я та безпеки людей, які поруч. Не нехтуйте правилами! Це – ваше здоров’я і ваше життя. Якщо ви опираєтеся – вам ніхто не допоможе його зберегти! Тому: бережіть себе!» – закликав киян Віталій Кличко.

***

Читайте також:

Джерело: Київська міська рада

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»