• Посилання скопійовано

В Україні запустили єдиний е-квиток SmartTicket

В Україні запущено в продаж єдиний електронний квиток SmartTicket для потягів далекого сполучення і міського транспорту в Києві

В Україні запустили єдиний е-квиток SmartTicket

«РБК-Україна» розповідає, що з 22 вересня у Києві запущено продаж SmartTicket – квитків на поїзди далекого сполучення та метро. Ініціатива впроваджена в рамках проекту єдиного електронного квитка.

Про це у Telegram повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Повідомляється, що такі квитки можна придбати на транспортному порталі електронних услуг-transport.gov.ua і на SmartTicket.gov.ua. Таким чином, пасажирам доступні електронні квитки на потяги та міський транспорт Києва.

«У листопаді разом з SkyUp і Gunsel Lines стартуємо з єдиним е-квитком для авіатранспорту та пасажирських автобусних перевезень, а також приміських поїздів "Укрзалізниці". У грудні починаємо співпрацю з Bolt», – додав Криклій.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»