• Посилання скопійовано

Вартість паркування в Києві підвищать в кілька разів

Новий тариф з ПДВ за 1 місце за 1 годину має становити: для легковика у першій зоні – 35 грн (зараз 10 грн), у ІІ-й – 25 грн (зараз 7 грн), у третій залишиться незмінним – 5 грн

Вартість паркування в Києві підвищать в кілька разів

Бухгалтер.ua розповідає, що cтоличною владою оприлюднено для обговорення проект розпорядження КМДА «Про встановлення тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів, які надаються Комунальним підприємством "Київтранспарксервіс"». Документом затверджують:

  • тарифи на послуги з користування відведеними майданчиками для платного паркування транспортних засобів, які надаються КП «Київтранспарксервіс»;
  • вартість абонементних талонів на послуги з користування указаними майданчиками;
  • тарифи на послуги з користування спеціально обладнаними перехоплюючими майданчиками для платного паркування транспортних засобів, які надаються КП «Київтранспарксервіс».

Нові тарифи мають прийти на зміну тим, що були затверджені розпорядженням КМДА від 14.05.2013 р. №694 (зі змінами, зрозуміло).

Новий тариф з ПДВ за 1 місце за 1 годину має становити для легковика у першій зоні – 35 грн (зараз 10 грн), у ІІ-й – 25 грн (зараз 7 грн), у третій залишиться незмінним – 5 грн. Вантажівка обійдеться у ІІ-й зоні в 52 грн за годину та 10 грн за годину в ІІІ-й зоні. Вартість паркування автопоїзда у ІІ та ІІІ зонах становить відповідно 152 та 30 грн. Тариф за паркування автобусів наступний: І зона – 159 грн, ІІ зона – 114 грн, ІІІ зона – 23 грн.

Вартість абонементних талонів становить від 50 до 390 грн за день і від 882 до 5733 грн за місяць.

Джерело: Бухгалтер.ua

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»