• Посилання скопійовано

Перепис населення України на 2013 рік не переносили

Перепис населення у 2013 році ніхто не переносив, як писали деякі ЗМІ, повідомляє УНН.

Деякі ЗМІ, посилаючись на віце-прем’єр-міністра України С. Тігіпко, повідомили, що Всеукраїнський перепис населення перенесено на 2013 рік, хоча відповідної постанови, що це підтверджує, немає.

Нагадаємо, Постановою уряду від 28 листопада 2011 року №1205 «Про заходи щодо підготовки і проведення Всеукраїнського перепису населення» створено міжвідомчу комісію з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення, яку очолив перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв.

Згідно з постановою, Держслужба статистики до 1 березня повинна розробити і затвердити програму перепису, а до 1 вересня — створити технічну базу і програмно-технологічний комплекс для обробки результатів перепису.

Проведення Всеукраїнського перепису населення у 2012 році заплановане на грудень.

Зауважимо, що останній перепис населення було проведено у 2001 р. Відповідно до нього кількість населення становила 48,457 млн осіб.

За даними Держслужби статистики, кількість населення України на 1 січня 2012 року становила 45,63 млн осіб.

Як повідомляє УНН, запланований Кабміном на 2012 р. перепис населення розпочався в Луганській області.

На виконання постанови Кабміну України про проведення Всеукраїнського перепису населення голова КМДА Олександр Попов підписав відповідне розпорядження про перепис населення у Києві.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»