• Посилання скопійовано

На потяг — через пошту

З 1 листопада Укрпошта надає змогу купувати електронні квитки на поїзди Укрзалізниці у будь-якому відділенні поштового зв’язку або он-лайн на своєму корпоративному сайті

На потяг — через пошту

Такий квиток є повноцінним перевізним документом і, на відміну від маршрут-квитанції, не потребує обміну в касах вокзалу. Е-квиток надає ті самі права, що й паперовий аналог.

Завдяки QR-коду електронний посадковий документ містить усю необхідну інформацію про пасажира, що зберігається в електронній базі даних, повідомляє прес-служба Мінінфра?структури. Для посадки пасажирові достатньо пред’явити QR-код або роздрукований електронний квиток і документ, що посвідчує особу. Електронний квиток є повноцінним проїзним документом і має статус звітного розрахункового документа, який можна використати для звітування про службове відрядження та отримання компенсації за проїзд. 

Джерело: Урядовий кур'єр

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»