• Посилання скопійовано

Спалювати надлишкові обсяги газу за субсидією не потрібно

Поширення чуток про начебто необхідність використати певний обсяг газу, щоб отримати житлову субсидію на наступний сезон, - це цілеспрямована кампанія газопостачальних підприємств

Спалювати надлишкові обсяги газу за субсидією не потрібно

Про це заявив Міністр соціальної політики України Павло Розенко під час звіту Уряду на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики.

„Така ситуація виникла через сприятливий температурний режим цього року, - - зазначив Міністр. - Поширюють цю інформацію газопостачальні контори, щоб люди більше спалювали (газу) і сплачували більше”.

Очільник Міністерства вкотре звернувся до громадян із закликом економити паливо. „Ще раз кажу: я закликаю всіх економити. Наприкінці сезону у людей, які економлять, на персональних рахунках збережеться певна сума залишку субсидії. І тоді Уряд буде ухвалювати рішення: або дозволити людям і далі використовувати ці субсидії, і таким чином спокійно пройти літній період”.

„Є також варіант монетизації цієї суми, щоб люди вклали її в енергозбереження на наступний сезон, - повідомив Розенко. – Тому спалювати (надлишкові обсяги газу) не потрібно!”

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»