• Посилання скопійовано

Затверджено Методику визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів

Середньоринкова вартість легкових автомобілів розраховується Мінекономрозвитку та розміщується на його офіційному веб-сайті

Затверджено Методику визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів

Кабмін постановою від 18.02.2016 р. №66 затвердив Методику визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, якою встановлюється механізм визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів для цілей віднесення таких автомобілів до об'єктів оподаткування транспортним податком.

Середньоринкова вартість легкових автомобілів розраховується Мінекономрозвитку та розміщується на його офіційному веб-сайті.

Мінекономрозвитку повинно забезпечувати роботу офіційного веб-сайту в режимі, який дає змогу отримати інформацію про середньоринкову вартість легкового автомобіля шляхом введення даних про їх марку, модель, рік випуску, тип двигуна, об'єм циліндрів двигуна, тип коробки переключення передач та пробіг.

Постанова набрала чинності 19 лютого 2016 року у зв'язку з її опублікуванням в Урядовому кур'єрі від 19.02.2016 N 33.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»