• Посилання скопійовано

У Греції з 2018 року вводиться туристичний податок

Греція запровадить туристичний податок від 0,25 євро до 4 євро за ніч в залежності від категорії розміщення

У Греції з 2018 року вводиться туристичний податок

Про це повідомляє Асоціація туроператорів (АТОР).

Податок буде стягуватися як з самостійних, так і з організованих мандрівників, незалежно від сезону.

Найвищий податок - 4 євро за ніч - заплатять туристи, що зупинилися в готелі категорії "5 зірок", 3 євро за ніч - ті, хто зупиниться в чотиризірковому готелі, 1,5евро - за тризірковий готель.

Не менш 1 євро заплатять туристи, які знімуть для відпочинку чотирикімнатні апартаменти або квартиру, 0,5 євро за ніч - при розміщенні в трикімнатних апартаментах або в готелях з однією або двома зірками і 0,25 євро - за проживання в одній або двох мебльованих кімнатах в апартаментах.

Греція ввела туристичний податок в рамках пакету заходів жорсткої економії, який уряд цієї країни прийняв в травні 2016 року.

Джерело: Українська правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»