• Посилання скопійовано

«Укрзалізниця» запустила мобільний додаток з купівлі квитків

«Укрзалізниця» 2 лютого запровадила мобільний додаток з придбання квитків online для пристроїв на операційній системі Аndroid

«Укрзалізниця» запустила мобільний додаток з купівлі квитків

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Незабаром  ця послуга стане доступна власникам мобільних пристроїв, що працюють на операційній системі iOS. Таким чином клієнти зможуть зручно та оперативно купувати залізничні квитки за допомогою своїх гаджетів.

 Завантажити мобільний додаток користувачі можуть у Google Play  на своїх смартфонах та планшетах. «Ми хочемо комплексно змінити застарілі стандарти в обслуговуванні пасажирів, щоб вони змогли відчути, що Укрзалізниця працює для клієнта. Окрім розробки  та запровадження мобільних сервісів, ми фокусуємося також на придбанні нових пасажирських вагонів, зміні їхнього дизайну, осучаснюємо постільну білизну, прагнемо надавати послуги нової якості, щоб  наші пасажири почувалися комфортно, а подорожі приносили їм приємні враження, –  зазначив голова правління Войцех Балчун.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року Укрзалізниця впровадила мобільну версію сайту: booking.uz.gov.ua.

У першому півріччі 2017-го розпочнеться встановлення на залізничних вокзалах  терміналів самообслуговування, найперший з’явиться у Києві.

Джерело: Прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»