• Посилання скопійовано

Субсидії перерахують навесні

За інформацією, оприлюдненою Міністром соціальної політики Андрієм Ревою, після завершення опалювального сезону субсидії мають перерахувати

Субсидії перерахують навесні

Якщо люди одержали субсидії в жовтні, то до кінця опалювального сезону змін у цьому питанні не передбачається.

А от після завершення опалювального сезону, після 1 травня 2017 року, доведеться відкоригувати  соціальні нормативи і здійснити перерахунок. Оскільки нинішньої зими спостерігається зменшення споживання газу, відповідно, переглянуть і встановлений раніше норматив споживання — він має зменшитися  з 5,5 куб. м газу на кв. м площі до 5 куб. м.

Міністр нагадав, що субсидія є безповоротною грошовою допомогою. Тож побоювання  громадян  щодо повернення коштів або необхідності щось доплачувати є безпідставними.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»