• Посилання скопійовано

Перевірити завантаженість пунктів пропуску можна онлайн

На офіційному веб-сайті Держприкордонслужби запрацював оновлений сервіс, на якому громадяни можуть ознайомитися зі станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні

Перевірити  завантаженість пунктів пропуску можна онлайн

Нині на веб-сайті Держприкордонслужби запрацювала оновлена Інтерактива карта. На даному сервісі позначені пункти пропуску та різними кольорами стан їх завантаженості на виїзд з України. Вся інформація оновлюється кожні три години.

Натискаючи позначку пункту пропуску, громадяни мають можливість дізнатися про час його роботи, кількість легкових і вантажних авто перед пунктами пропуску, а також швидкість оформлення легкових автомобілів за годину. Окремі пункти пропуску також доповнені зображенням з камер відеоспостереження.

Зазначимо, якщо час очікування становить не більше однієї години, то значок пункту пропуску позначений зеленим кольором. Синій колір на Інтерактивній карті характеризує середній стан завантаженості, де час  очікування транспортного засобу – до 2-х годин. А якщо завантаженість висока та час очікування автомобілів складає більше 2-х годин, це – червоний колір.

Використовуючи оновлений сервіс, люди зможуть ефективно планувати поїздки через кордон, а враховуючи надану інформацію – обирати оптимальні маршрути руху.

Джерело: Державна прикордонна служби України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»