• Посилання скопійовано

Рада ЄС проголосувала за безвізовий режим для України

Сьогодні, 11 травня, Рада Європейського союзу (ЄС) проголосувала за надання безвізового режиму для громадян України

Про це у своєму Twitter повідомив кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк.

"Рада ЄС схвалила візову лібералізацію для України. Залишилося тільки підписання 17 травня, о 14:30", - повідомив Йозвяк.

Міністри країн Євросоюзу з питань сільського господарства і рибальства в більшості своїй схвалили надання безвізового режиму Україні. За відповідне рішення проголосували більшість міністрів.

 Безвізовий режим з ЄС запрацює у другій половині червня. Це голосування стало останнім у процедурі лібералізації візового режиму для громадян України. Далі - підписання відповідного документа 17 травня в Страсбурзі президентом Європарламенту Антоніо Тальяні і представником Мальти-головуючого в ЄС. Через 20 днів після того, як дану постанову буде опубліковано в офіційному віснику Євросоюзу, безвізовий режим для громадян України, нарешті вступить в юридичну силу

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»