• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики до 20 грудня 2017 р. має створити єдиний реєстр отримувачів житлових субсидій

Опубліковано постанову КМУ, якою Уряд доручив Мінсоцполітики забезпечити створення єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій до 20 грудня 2017 р.

Мінсоцполітики до 20 грудня 2017 р. має створити єдиний реєстр отримувачів житлових субсидій

Кабмін постановою від 19.07.2017 р. № 604 доручив Міністерству соціальної політики до 20 грудня 2017 р. забезпечити створення єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій.

Пункт 3 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій доповнено абзацом такого змісту:“Інформація про призначені субсидії вноситься структурним підрозділом з питань соціального захисту населення до єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій, держателем якого є Мінсоцполітики.”.

Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування (опублікована в "УК" 18.08.2017 р. №154), крім пункту 2 Постанови, який набере чинності з 1 січня 2018 року.

Про реєстра отримувачів житлови субсидій читайте також у попередніх новинах тут і тут.

Більше про субсидії читайте тут>>

 

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»