• Посилання скопійовано

Змінено порядок видачі дозволів на спеціальне водокористування

Уряд привів власні нормативно-правові акти з питань видачі дозволу на спеціальне водокористування у відповідність до законодавства

Змінено порядок видачі дозволів на спеціальне водокористування

Уряд постановою від 13.12.2017 р. №1091  вніс зміни до Порядку видачі дозволів на спеціальне водокористування, - повідомляє "Урядовий портал".

Реалізація рішення забезпечить можливість подання документів в електронному вигляді, чітко визначений термін розгляду документів, у тому числі для органів, що надають висновок про можливість спеціального водокористування. Крім того, документом визначено перелік документів, які подаються разом із заявою для одержання дозволу, встановлено вимоги до заяви на видачу дозволу на спеціальне водокористування (форма заяви).

Також передбачено оптимізацію організаційної структури Державного агентства водного господарства у зв'язку із виконанням функцій з видачі дозволів на спеціальне водокористування.

Окрім цього, змінено Порядок розроблення нормативів гранично допустимого скидання забруднюючих речовин та Перелік забруднюючих речовин, скидання яких нормується.

Таким чином Уряд привів власні нормативно-правові акти з питань видачі дозволу на спеціальне водокористування у відповідність до законодавства.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»