• Посилання скопійовано

Уряд відновив присвоєння зірок українським готелям

Кабмін підтримав ініціативу Мінекономрозвитку щодо реалізації Порядку встановлення категорій готелям та іншим об’єктам, які надають послуги з тимчасового розміщення (проживання)

Уряд відновив присвоєння зірок українським готелям

26 липня Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Мінекономрозвитку щодо реалізації Порядку встановлення категорій готелям та іншим об’єктам,  які надають послуги з тимчасового розміщення (проживання). Про це йдеться у повідомленні на сайті Мінекономрозвитку.

Ухвалені зміни дозволять акредитованим органам проводити сертифікацію та оцінку відповідності роботи готелів критеріям щодо якості послуг та сервісу для подальшого  присвоєння категорії від 1 до 5 зірок.

Оцінювання готелів на відповідність вимогам державних стандартів відтепер буде проводитися органами сертифікації, які акредитовані Національним агентством з акредитації України.

Наявність сертифікатів у готелів допоможе споживачам краще орієнтуватися при виборі свого розміщення, відтак сприятиме підвищенню добросовісної конкуренції на ринку туристичних послуг та поліпшенню якості туристичного  обслуговування споживачів.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»