• Посилання скопійовано

Володимир Гройсман: Всі, хто потребуватиме субсидії у новому опалювальному сезоні – її отримають

При цьому він наголосив, що шахраї, які раніше отримували по декілька субсидій, будуть викриті. В тому числі завдяки роботі електронного реєстру субсидіантів

Володимир Гройсман: Всі, хто потребуватиме субсидії у новому опалювальному сезоні – її отримають

Урядовий портал розповідає, що всі, хто потребуватиме субсидії в новому опалювальному сезоні, її отримають – в потрібному обсязі і вчасно. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді.

Глава Уряду нагадав, що цього року умови призначення субсидій були змінені – в бік справедливості і адресності. «Всі, хто потребують субсидії – її отримають», – запевнив Володимир Гройсман.

При цьому він наголосив, що шахраї, які раніше отримували по декілька субсидій, будуть викриті. В тому числі, завдяки роботі електронного реєстру субсидіантів. Так, лише по Київській області знайдено 20 тис. «задвоєних субсидіантів».

«Я наголошую, всі, хто потребують (підтримки), будуть забезпечені, – сказав Володимир Гройсман. – Я також прошу чиновників на місцях: по-доброму ставтеся до людей, аби вони отримували підтримку».

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»