• Посилання скопійовано

«Той, хто працював має йти швидше на пенсію ніж той, хто цього не робив», – Рева

Міністр соцполітики Андрій Рева наголосив на важливості диференційованого підходу при визначенні віку виходу на пенсію для мотивації людей брати участь у пенсійній програмі

«Той, хто працював має йти швидше на пенсію ніж той, хто цього не робив», – Рева

Андрій Рева наголосив на важливості застосованого Пенсійною реформою диференційованого підходу при визначенні віку виходу на пенсію для мотивації людей брати участь у пенсійній програмі, що, своєю чергою, створює умови для легалізації ринку праці.

«Ми провели Пенсійну реформу зберігши базовий пенсійний вік і для жінок, і для чоловіків. Вік виходу на пенсію був поставлений у залежність від виконання умов пенсійної програми. Якщо ви повністю виконали умови пенсійної програми – ви йдете в 60 років на пенсію, якщо ви виконали частково – то в 63 роки, а якщо виконали на мінімальному рівні – то в 65 років. У людей є вибір. Якщо людина не сплачує внески до Пенсійного фонду, або не працює, то чому вона має йти в 60 років? Той хто працював має йти раніше на пенсію ніж той, хто цього не робив», – заявив Міністр.

***

Читайте також:

Усі новини на тему >>>

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»