• Посилання скопійовано

Заява та декларація для призначення субсидії – будуть зміни!

Мінсоцполітики пропонує оновити форми Заяви про призначення житлової субсидії та Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням субсидії

Заява та декларація для призначення субсидії – будуть зміни!

СПО об'єднань профспілок оприлюднило для обговорення проект наказу Мінсоцполітики, яким пропонується внести зміни до форм:

  • Заяви про призначення житлової субсидії;
  • Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням субсидії.

Таким чином, ці форми намагають привести до норм чинного законодавства.

Також метою цих змін є посилення соціальної підтримки найменш захищених категорій населення. Зокрема, пропонують передбачити можливість отримання житлової субсидії на оплату внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку, за абонентське обслуговування для споживачів комунальних послуг, що надаються у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами, а також для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, в межах встановлених соціальних нормативів, а також врахування окремих випадків призначення субсидії виходячи з обставин, що склалися у заявника.

Планується, що цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

А наразі свої зауваження та пропозиції можна направляти до 12.11.2018 року на електронну адресу fedorchuk@fpsu.org.ua для узагальнення та підготовки відповіді. 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»