• Посилання скопійовано

За субсидіями слід звертатися у спеціальні комісії при органах соцзахисту

Глава Уряду закликав громадян, які мають проблеми з призначенням субсидій, звертатися у спеціальні комісії при органах соцзахисту

За субсидіями слід звертатися у спеціальні комісії при органах соцзахисту

Спеціальні комісії, які приймають рішення про призначення субсидій, мають враховувати всі життєві обставини людей, що подають заяви про надання державної допомоги. Про це сказав Володимир Гройсман під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді.

«У людей можуть бути різні випадки в житті. Для цього на місцях створені спеціальні комісії, які можуть розглядати життєві обставини кожної людини», – наголосив Володимир Гройсман.

Крім того, Глава Уряду звернувся до представників органів соцзахисту. Він закликав стати на бік людини, яка «не має якоїсь довідки, але має реально низькі доходи та потребує допомоги держави».

За словами Прем’єр-міністра, відбувається постійний моніторинг діяльності таких комісій. «Якщо бачимо десь відхилення, намагаємось їх корегувати», – сказав він.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»